Vanzarea Instrumentelor Muzicale si Reparatii!

TELEFON: 0753.039.454 / EMAIL: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    
Joi, 12 Noiembrie 2015 12:24

Cum cumpar?

 

1) Comanda prin telefon: 

Alegeți produsele  de pe siteul www.classmusic.ro, Sunați la 0264.266611 sau la  0753039454, comunicați codul și denumirea produselor dorite, iar Noi vom prelua comanda dumneavoastră.

2) Comanda online:

Magazinul nostru online vă ajută să achiziționați instrumente muzicale într-un timp optim și cu minim efort.

Pentru aceasta trebuie să parcurgeți următorii pași:

I. Înregistrare - Pentru a face cumpărături pe site-ul www.classmusic.ro, trebuie să vă creaţi un cont, ce se accesează cu e-mail-ul şi parola dvs. Crearea contului este gratuită şi se face prin completarea formularului de înregistrare. Vi se cere să furnizaţi o adresă de e-mail, parolă, informaţiile personale şi adresa de livrare. Ca un client înregistrat, aveţi posibilitatea de a beneficia de toate serviciile oferite de magazinul nostru.

II. Coșul de cumpărături -  Lângă poza şi descrierea fiecărui produs se află butonul “Adăugare in coş”. Apăsând acest buton, produsul selectat de dvs. va fi adăugat în "coşul de cumpărături" virtual. Conţinutul coşului este păstrat până când vă decideţi să mergeţi la achiziţia de bunuri (butonul “Cumpără”). Puteţi vizualiza conținutul coșului în orice moment, puteţi  de asemenea să editaţi coşul (să adăugați produse noi sau să le ştergeţi pe cele pe care nu le mai doriţi).

III. Comanda

  • La apăsarea butonului “Cumpără” veţi fi direcţionat la pagina de finalizare a comenzii, ce implică:
  • Selectarea adresei de livrare. Daca nu doriţi să primiţi produsul la adresa specificată la înregistrare, trebuie să adăugați o adresă nouă. După ce aţi specificat adresa, faceţi click pe “Continuare”.
  • Al doilea pas este alegerea metodei de plată. Contravaloarea produselor comandate de pe site-ul www.classmusic.ro se poate face prin plata RAMBURS (în numerar, la primirea coletului de la curierul firmei de curierat Fan Courier) .

 IV. Confirmarea comenzii - Odată ce comanda care este trimisă si recepţionată de client, va fi clasificată ca “Livrată”.Comenzile primite la sfârşit de săptămână şi în zilele desemnate sărbători legale sunt procesate în prima zi lucrătoare.Comenzile primite cu date incorecte sau incomplete sunt anulate din cauza imposibilitaţii de a lua legatura cu clientul, și vor fi  clasificate ca “Respinse”.

V. Metode de plata - Plata la livrarea comenzii(ramburs). Aceasta metoda nu implica nici un comision suplimentar, dar poate implica taxa de transport.

3)  Comanda prin email

Poti lansa o comandă la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Menționează în e-mail codul sau numele produsului, lasă-ne un număr de telefon și te contactăm noi!

NOTĂ! Prin plasarea unei comenzi pe site-ul www.classmusic.ro, clientul se obligă să achite comerciantului contravaloarea produselor comandate, așa cum este prevăzut în lege.

Read 11962 times

Link-uri utile

  • Cum cumpar?
  • Livrare si Retur
  • Garantia si Reparatia
  • Intrebari frecvente
  • OFERTA SAPTAMANII!!

Oferim livrare gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 499 ron!

 

Director: Olar Valentin 

Tel: 075 303 9454    

Email:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Skype id: classmusicstudio  

 

Tine legatura cu noi