Vanzarea Instrumentelor Muzicale si Reparatii!

TELEFON: 0753.039.454 / EMAIL: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    
Joi, 12 Noiembrie 2015 12:29

Garantia si reparatia

Garantia:

 • In cazul solicitarilor de reparatii, cumparatorul este obligat sa prezinte certificatul de garantie impreuna cu factura.
 • Perioada de garantie acordata de Vanzator este de 36 luni de la data vanzarii.
 • Garantia nu se extinde asupra accesoriilor, consumabilelor, precum si asupra subansamblelor casabile ce intra in componenta produselor achizitionate.
 • Cumparatorul are obligatia respectarii instructiunilor din manualul de utilizare.
 • Deteriorarile de genul zgarieturilor, socurilor sau rupturilor elementelor demontabile sau nedemontabile nu intra in garantie.
 • Durata medie de utilizare a produsului in conditii de utilizare normala este de 8 ani.
 • Daca in perioada de garantie produsul nu poate fii reparat, sau cand perioada de nefunctionare din cauza defectelor aparute depaseste 40 % din termenul de garantie si deasemenea in cazul unor defectiuni repetate de cel putin 5 ori in prima jumatate a perioadei de garantie, la cererea consumatorului, produsul va fii inlocuit de vanzator.

Pierderea garantiei.Garantia se pierde la indeplinirea oricarei conditii de mai jos:

 1. Neprezentarea la solicitarea reparatiei a ecrtificatului de garantie avand toate rubricile completate.
 2. Constatarea de catre specialistii firmei a faptului ca defectul reclamat se datoreaza vinei cumparatorului.
 3. Incredintarea produsului spre a fii reparat altor persoane sau firme neautorizate.
 4. Modificarea si repararea de catre persoane necalificate/neautorizate si daca s-au folosit piese de schimb neautorizate sau neaprovizionate prin firma noastra.
 5. .Garantia nuextinde si asupra driverelor are din vina utilizarii necorespunzatoare sau utilizarea in conditii ce contravin standardelor tehnice si de electrosecuritate in Romania, precum si daunele provocate de folosirea abuziva a volumului amplificatorului – UTILIZAREA LA VOLUM MAXIM POATE DUCE LA DEFECTAREA DIFUZORULUI SI A COMPONENTELOR ELECTRONICE. Produsul trebuie protejat prin utilizarea unui stabilizator de putere. Garantia isi pierede valabilitatea in caz de manipulare gresita, folosire incorecta sau in cazul interventiilor neautorizate. Nu fac obiectul garantiei bobina si sistemul mobil al difuzoarelor, orice tip de bec sau soclu, in general orice tip de consumabile care depind de modul de manipulare al utilizatorului.
 6. Garantia se pierde atunci cand este exploatat in conditii admosferice nefavorabile, ploaie, umiditate, ninsoare. Garantia isi pierde valabilitatea daca produsul s-a defectat din cauza incendiilor, accidentelor, neglijentei in utilizare, datorita unor instalari, modificari sau adaptari necorespunzatoare, daune provocate din cauza tensiunilor electrice de alimentare necorespunzatoare, ale intemperiilor sau in conditii ce contravin standardelor tehnice sau de electrosecuritate.

Pentru chitare nu sunt acoperite de garantie urmatoarele: uzarea si tocirea normal a tastelor, pragusului, chorzilor, cheilor de acordare, butoanelor de control, deteriorarea finisajelor, crapaturi, despicaturi, deformari ale lemnului ca urmare a schimbarilor de temperatura si umiditate, expunerii la Soare sau a contactului cu focul, umezeala, saruri si acizi rezultati din transpiratia corpului.

 PRODUSUL VA BENEFICIA DE GARANTIE NUMAI DACA ESTE INSOTIT DE AMBALAJUL IN ORIGINAL!

 Echipamanetele  utilizate in cluburi, discoteci, etc. care sunt aduse in garantie cu defectiuni provocate de praf sau impuritati, nu intra sub incidenta garantiei. In aceasta categorie intra ventilatoarele de racire, partile mobile interne si unitatile optice ale playerelor, de asemenea defectiunile provocate mixerelor si echipamentelor de DJ prin lovirea partilor care produc sunete de efect. Indiferent de cat de incendiara este petrecerea, nu uitati ca echipamentul produce acelasi efect indifferent daca il apasati delicat sau il loviti cu violenta.

Microfoanele arse datorita alimentarii necorespunzatoare cu functia +48V, nu beneficiaza de garantie!

In cazul in care se constata ca echipamentele prezentate in service prezinta defectiuni provocate de suprasarcina electrica, acestea se remediaza doar contra cost. Va sfatuim sa folositi prize de calitate, cu inpamantare si stabilizatoare de tensiune. Nu folositi in acelasi prelungitor mai multe echipamente cu consum mare de energie.   

Reparatia:

In cazul solicitarilor de reparatii, cumparatorul este obligat sa prezinte certificatul de garantie impreuna cu factura.

Reparatia se efectueaza in termen de 7-14 zile, de la receptia produsului la sediul Class Music Studio. In cazul lipsei pieselor de schimb la furnizor inlocuirea acestora se face in maxim 30 zile lucratoare de la primirea echipamentului pentru depanare. In acest caz garantia totala a echipamentului/componentei se extinde automat pe perioada de timp necesara rezolvarii defectiunii.Daca in perioada de garantie produsul nu poate fii reparat, sau cand perioada de nefunctionare din cauza defectelor aparute depaseste 40 % din termenul de garantie si deasemenea in cazul unor defectiuni repetate de cel putin 5 ori in prima jumatate a perioadei de garantie, la cererea consumatorului, produsul va fii inlocuit de vanzator.

ATENTIE!– Daca in perioada de garantie produsul cumparat de Dvs. Se dovedeste a fii defect, din motive de proiectare, executie sau vicii ascunse, el va fii reparat gratuit sau inlocuit, in functie de gravitatea situatiei reclamate. Urmati cu strictete instructiunile de folosire a instrumentului. Utilizarea acestuia la parametri necorespunzatori sau in conditii neconforme instructiunilor, duc la pierderea garantiei.

Read 1742 times

Link-uri utile

 • Cum cumpar?
 • Livrare si Retur
 • Garantia si Reparatia
 • Intrebari frecvente
 • OFERTA SAPTAMANII!!

Oferim livrare gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 499 ron!

 

Director: Olar Valentin 

Tel: 075 303 9454    

Email:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Skype id: classmusicstudio  

 

Tine legatura cu noi