Vanzarea Instrumentelor Muzicale si Reparatii!

TELEFON: 0753.039.454 / EMAIL: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    

Despre Noi

 ’’Vorbește inimii prin muzică’’    -  Am ales să ne caracterizeze acest motto, deoarece suntem conștienți de relația profundă între muzică și sufletul omului cat și de importanța acesteia în viața cotidiană.

            Class Music Studio este un magazin de muzică online, specializat pe vanzarea de instrumente muzicale, echipamente profesionale de sonorizare, echipamente pentru DJ si Studio, lumini de scena, efecte speciale, stative și suporti pentru partituri, instrumente muzicale traditionale, instrumente de suflat pentru fanfara si accesorii.

             Din dorinta de a deveni un partener de incredere pentru clientii nostrii, oferim consultana gratuita in vederea alegerii celei mai avantajoase oferte pentru dumneavoastra.Reprezentam in Romania branduri de top, precum Alesis, Alexander, Alto, Besson, Beyerdinamic, Buffet Crampon, Corg, Chauvet, Daddario, Flame, Getzen, Jupiter Music, Mapex Drums, Medeli, Parrot, Quiklok, Roland, Selmer, Thomann, Vandoren, Walden Guitars, Yamaha, Fender, cat si multe altele.

S.C Class Music studio S.R.L-D
Luna de Sus nr. 194/A, Cluj, Romania
J12/2425/2013
RO 32084310
Banca Transilvania – Cluj
RO09BTRLRONCRT0V19815402

Read 1175 times

Link-uri utile

  • Cum cumpar?
  • Livrare si Retur
  • Garantia si Reparatia
  • Intrebari frecvente
  • OFERTA SAPTAMANII!!

Oferim livrare gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 499 ron!

 

Director: Olar Valentin 

Tel: 075 303 9454    

Email:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Skype id: classmusicstudio  

 

Tine legatura cu noi