Vanzarea Instrumentelor Muzicale si Reparatii!

TELEFON: 0753.039.454 / EMAIL: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    
Joi, 12 Noiembrie 2015 14:22

Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate 
 
          Class Music Studio respectă individualitatea şi dreptul la viaţă privată a fiecărui utilizator, precum și dreptul lui la confidenţialitate şi protejare a datelor cu caracter personal. Astfel Class Music Studio are ca scop să asigure confidenţialitatea tuturor informaţiilor cu caracter personal, furnizate de către utilizatori. Aceste date sunt furnizate voluntar şi sunt colectate şi utilizate conform cerinţelor Legii. În calitate de administrator al datelor cu caracter personal Class Music Studio prezintă mai jos principiile, care guvernează politica de confidenţialitate a firmei.

           Class Music Studio  colectează o anumită informaţie din spaţiul virtual pe Internet prin intermediul magazinului online www.classmusic.ro sau prin intermediul altor pagini de Internet care sunt conectate la Class Music Studio. Documentul de faţă (“Politica de confidenţialitate”) descrie politica şi procedura, care reglementează colectarea si procesarea informaţiei, prin care se identifică un utilizator înregistrat pe website-ul www.classmusic.roşi poate fi folosită pentru a se stabili o legatura cu el (“Date personale”, “Informaţie cu caracter personal”). Această politică de confidenţialitate este valabilă doar pentru magazinul online Class Music Studio şi nu ar trebui sa fie exercitată pentru o alta pagină sau serviciu, sau să fie folosită de către alţi administratori ai datelor cu caracter personal.

Date cu caracter personal

Class Music Studio colectează informaţii cu caracter personal, pentru a răspunde la solicitările clienţilor, aceste informaţii pot include: crearea unui profil personal, procesarea unei comenzi, furnizarea de servicii clientilor, oferirea accesului la anumite caracteristici ale magazinului online, înregistrarea la buletinul informativ sau la evenimente şi jocuri organizate de companie, precum şi la alte sondaje online, grupuri de discuţii sau forumuri pentru activitaţi de marketing.

 Class Music Studio colectează următoarele informaţii personale de la utilizatorii magazinului online: nume, adresă poştală, adresă de e-mail, numărul de telefon, interese personale. Este posibil să fie cerută o informaţie suplimentară,  de exemplu numărul contului bancar (IBAN) al utilizatorului, dar numai cu permisiunea lui, sau în cazul în care această informaţie este necesară pentru procesarea serviciilor pe care utilizatorul le-a solicitat. Utilizatorul magazinului online ramâne singurul proprietar al informaţiilor şi a datelor cu caracter personal  Prin folosirea magazinului online, utilizatorul este de acord ca datele lui personale să fie colectate şi procesate de către companie, şi în acelaşi timp el garantează că acestea sunt corecte şi autentice. De asemenea utilizatorului îi este garantat dreptul de a fi informat despre tipurile de date personale colectate şi procesate, despre modul în care acestea vor fi folosite şi mai ales despre dreptul lui de acces pentru corectarea, modificarea sau ştergerea acestor date.

Modul de folosire a datelor personale

Class Music Studio foloseşte datele personale ale utilizatorilor  pentru a le oferi posibilitatea să aibă un cont personal înregistrat în magazinul Class Music Studio şi în modul acesta cererile şi comenzile lor să fie procesate și confirmate; pentru a oferi produse, servicii şi evenimente suplimentare  (acest serviciu uneori poate include informaţii de la alte companii cu privire la anumite produse şi servicii corespunzătoare; pentru a oferi diferite modalităţi de plată, servicii pentru clienţi, activitaţi de promovare si marketing şi în general pentru a fi posibil ca Class Music Studio si Vânzătorii aprobaţi (vedeţi Condiţiile generale) să îndeplinească angajamentele şi obligaţiile contractuale de a furniza produsele şi serviciile pe care le poate furniza utilizatorilor.

Utilizatorul are dreptul de a refuza folosirea datelor lui cu caracter personal pentru scopuri comerciale!

 Protecţia datelor cu caracter personal 

Class Music Studio garantează securitatea datelor, trimise de către clienţi, cu ajutorul unor proceduri standard, fizice, electronice şi manageriale. Dacă este cazul, Class Music Studio utilizează criptarea SSL pentru a imbunătăţi siguranţa de transmitere a datelor private. În mod intern datele sunt stocate pe servere controlate cu acces limitat. Informatiile pot fi pastrate şi procesate în anumite locatii, în strictă conformitate cu legislatia romana şi cea generala cu privire la confidenţialitatea şi protecţia datelor cu caracter personal. Solicitările şi plângerile referitoare la această politică de confidentialitate pot fi trimise la adresa de e-mail pentru contact, afisată pe www.classmusic.ro

Furnizarea datelor private la subcontractori si terţi

Class Music Studio oferă datele cu caracter personal la dispozitia terţilor (inregistraţi în Romania sau în alta ţara-membru) numai în scopul de a incheia contractul de vânzare-cumpărare de la dinstanţă şi de a îndeplini condiţiile acestui contract, din acestea face parte şi livrarea produselor la adresa specificată de utilizator. Datele sunt furnizate iniţial de către utilizatorul respectiv, care le introduce în timpul efectuării comenzii, şi ulterior ele sunt furnizate la alţi terţi, din care face parte de exemplu operatorul poştal licenţiat (firma de curierat) prin anumite proceduri de confidenţialitate. La alti terţi , care nu sunt legaţi de activitatea comerciala a Class Music Studio, datele personale nu sunt furnizate, decât în cazurile în care în actul normativ este prevăzut astfel sau dacă utilizatorul işi dă acordul explicit. Excepţie fac cazurile în care anumite informaţii sunt furnizate către avocaţi, vămi sau alte autorităţi de stat sau agenţii care se ocupă de combaterea eventualelor incălcări contractuale sau activităţi ilegale. Legea cu privire la protecţia datelor cu caracter personal obligă pe fiecare administrator al datelor personale, inclusiv şi Class Music Studio să dezvăluie informaţii, cerute prin hotarâre judecătorească sau prin alte mijloace legale  în  scopul prevenirii a unei eventuale lezări a persoanelor sau  proprietaţii.

Class Music Studio nu colectează sau prelucrează date care vorbesc despre o origine rasială sau etnică, despre opinii politice, convingeri religioase sau filosofice, apartenenţă la partide sau organizaţii politice, asociaţii cu scopuri religioase, filosofice, politice sau sindicale, precum şi date, care se referă la sănătate, viată sexuală sau la genomul uman. 

Read 1201 times

Link-uri utile

  • Cum cumpar?
  • Livrare si Retur
  • Garantia si Reparatia
  • Intrebari frecvente
  • OFERTA SAPTAMANII!!

Oferim livrare gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 499 ron!

 

Director: Olar Valentin 

Tel: 075 303 9454    

Email:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Skype id: classmusicstudio  

 

Tine legatura cu noi