Vanzarea Instrumentelor Muzicale si Reparatii!

TELEFON: 0753.039.454 / EMAIL: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    

Reparatii

Firma Class Music Studio ofera servicii de reparatii/restaurare si reconditionare a instrumentelor muzicale la calitate superioara si pret redus. Firma noastra dispune de atelier si dispozitive necesare repararii instrumentelor muzicale. 

 

Deoarece repararea unui instrument muzical este o operatie complexa si dificila (presupune refacerea componentelor rupte/uzate sau adaugarea partilor lipsa), e necesar a fi tratata cu cea mai mare atentie si seriozitate. Evident, din aceleasi motive (complexitate si nivel ridicat de dificultate), nu e deloc recomandata implicarea in proces a persoanelor care nu cunosc succesiunea operatiilor sau nu au sculele/dispozitivele adecvate pentru aceste reparatii , deoarece implicarea lor poate conduce la deteriorarea si mai pronuntata a instrumentului. Pentru aceste servicii aveti, asadar, nevoie de ajutor profesional. 

 

Va descriem, succint, procesul de reparare: inainte de inceperea reparatiei se va face o analiza amanuntita a instrumentului stabilind starea generala a acestuia si cauzele pentru care  nu functioneaza in mod corespunzator. Clientului i se va comunica rezultatul, i se vor face recomandarile necesare si , de comun acord, se stabilesc masurile care trebuie luate in vederea restaurarii instrumentului.

 

Preturile si timpul necesar pentru aceste operatii variaza in functie de gradul de dificultate al acestora.

 

O evaluare a unui instrument muzical se face dupa criteriile: starea generala in care se afla instrumentul, vechimea lui, acuratetea sunetului pe care il produce si numarul de instrumente care     s-au produs din aceeasi serie. Se tine cont de pretul practicat pe piata.  

 

 

Read 2532 times

Link-uri utile

  • Cum cumpar?
  • Livrare si Retur
  • Garantia si Reparatia
  • Intrebari frecvente
  • OFERTA SAPTAMANII!!

Oferim livrare gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 499 ron!

 

Director: Olar Valentin 

Tel: 075 303 9454    

Email:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Skype id: classmusicstudio  

 

Tine legatura cu noi