Vanzarea Instrumentelor Muzicale si Reparatii!

TELEFON: 0753.039.454 / EMAIL: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    
Joi, 12 Noiembrie 2015 14:15

Termeni si conditii

Firma care administrează site-ul http://classmusic.ro, este S.C Class Music Studio S.R.L-D, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J12/2525/2013 și având Codul Unic de Înregistrare: RO32084310, cu sediul în Luna de Sus nr. 194A, județul Cluj, Romania.

 

Recomandăm citirea cu atenție a acestora!

S.C Class Music Studio S.R.L-D își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare!

Vă rugăm să ne informați dacă datele dumneavoastră sunt incorecte sau dacă s-au schimbat ulterior.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos:

 

             Aceste Condiţii Generale reglementează relaţiile dintre Vânzătorii şi Utilizatorii (clienţii) care folosesc magazinul online Class Music Studio pentru achiziţionarea de produse. Odată cu executarea unui click pe un produs, imagine, link (altul decât cel pentru Condiţii Generale) sau buton, aflat pe site-ul web www.classmusic.ro, se consideră că Dvs. acceptaţi şi sunteţi de acord cu Condiţiile Generale prezentate mai jos. Prezentele Condiţii Generale sunt în conformitate cu cerinţele Legii pentru protecţia consumatorilor, precum şi cu alte acte normative conform Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru “protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulație a acestor date și "Legea nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice"...

1. DEFINIŢII

„VÂNZĂTOR” este reprezentatul site-ului  http:// classmusic.ro, deţinut de S.C. Class Music Studio S.R.L-D  servind drept platformă  virtuală  pentru oferirea de bunuri la vânzare a unui anumit articol prezentat în magazinul online.

„UTILIZATOR”  este persoana care acceseaza siteul classmusic.ro si care a fost de acord cu prezentele Condiţii Generale referitoare la comandarea şi achiziţionarea produselor oferite prin intermediul magazinului online. 
 "S.C Class Music Studio S.R.L-D" este societatea comercială cu Cod Unic de Identificare :RO32084310, cu sediul in Luna de Sus nr. 194A județul Cluj, Romania. Compania comercială care crează şi intreţine  magazinul  electronic, (permiţând VÂNZĂTORILOR să prezinte şi să ofere produse spre vânzare).

S.C Class Music Studio S.R.L-D este pe deplin responsabilă pentru schimbarea atât a conţinutului site-ului  şi  a  modalităţii  de  accesare cât şi pentru PREZENTAREA ŞI VÂNZAREA  bunurilor prin intermediul  magazinului   electronic şi afişarea Termenilor şi  Condiţiilor Generale şi a  condiţiilor prin  care produsele sunt vândute. 

„COMANDĂ” este cererea făcută de Utilizator către magazinul electronic privind achiziţionarea unuia sau mai multor produse. Comanda se ambalează şi expediază prin curier pe adresa indicată anterior în comandă de către Utilizator, după ce a fost aprobată prin telefon. Aprobarea prin telefon se realizează ca urmare a apelului telefonic efectuat de un angajat al magazinului online pentru confirmare.

„CONTRACT DE VÂNZARE” este contractul de vânzare-cumpărare de produse, încheiat prin intermediul prezentului magazin electronic, între Vânzător şi Utilizator. 

„CURIER” este comerciantul care livrează fizic produsele achiziţionate la adresa indicată de Utilizator şi care îşi desfăşoară activitatea în condiţiile Legii privind serviciile poştale. 

„BROŞURĂ / ANUNŢ”  sunt mesajele electronice de informare referitoare la produsele comercializate prin intermediul magazinului electronic pe parcursul unei anumite perioade, care pot fi afişate pe pagina de internet, dar pot fi şi expediate pe adresa de poştă electronică a Utilizatorului.

2. CONDIŢII DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ONLINE:

2.1. Vizualizarea magazinului online www.classmusic.roeste complet liberă, acesta fiind accesibil din toate punctele lumii.
2.2. Pentru a cumpăra din magazinul online www.classmusic.ro  este necesară înregistrarea cu o parolă şi poştă electronică (e-mail) sau numele destinatarului, e-mail, telefon  şi adresă de livrare. Înregistrarea este integral gratuită şi se realizează prin completarea formularului de înregistrare. Clientul înregistrat are posibilitatea de a utiliza toate serviciile magazinului. 
2.3. Utilizatorul trebuie să menţioneze un e-mail şi o parolă, datele personale şi adresele de livrare. 
2.4. S.C Class Music Studio S.R.L-D este administrator de date persoanale înregistrat în înţelesul Legii privind protecţia datelor personale (LPDP) şi are dreptul de a colecta, procesa şi utiliza datele personale ale utilizatorilor săi cu privire la necesităţile magazinului, având în acelaşi timp obligaţia de a păstra în secret aceste date personale, de a nu le utiliza în alte scopuri, nici de a le pune la dispoziţia unor terţi, cu excepţia Vânzătorilor din magazin.
2.5.  În magazinul online www.classmusic.rofiecare produs are preţul menţionat, de asemenea caracteristicile principale ale produslui şi informaţii suplimentare care au ca scop înlesnirea efectuării unei alegeri informate cu ocazia achiziţionării produsului. De asemenea, pe pagina fiecărui produs prezentat există posibilitatea ca Utilizatorul magazinului www.classmusic.rosă exprime opinii şi calificative referitoare la produsul respectiv. 
2.6. Toate preţurile menţionate pe site sunt în exprimate în ron şi includ TVA. 

3. COMANDA DE PRODUSE:

3.1. Pentru a face o comandă către magazinul online www.classmusic.roUtilizatorul trebuie să indice:
3.1.1. o adresă de poştă electronică validă
3.1.2. adresa de livrare a produselor şi de facturare corect completată;
3.1.3. date de contact completate corect -nume, prenume, telefon.
3.2. Comanda se activează, adică este solicitată din magazinul online prin apăsarea celui de al doilea buton "Cumpără"-situat sub datele de livrare a comenzii, buton care apare după ce a fost adăugat in coş cel puţin un produs şi a fost apăsat primul buton "Cumpără".
3.3. . Atunci când comanda a fost efectuată cu succes, Utilizatorul primeşte o confirmare a comenzii printr-o scrisoare electronică pe adresa de e-mail indicată de acesta. În confirmarea trimisă prin e-mail se menţionează produsul comandat, numărul comenzii, data şi ora la care a fost efectuată comanda. 
3.4.  În cazul în care produsul comandat (un anumit model) nu este disponibil, consultantul informează Utilizatorul. Dacă Utilizatorul nu este de acord să comande alt produs ( model similar), comanda poate fi anulată. 
3.5.  În magazinul online www.classmusic.rose primesc comenzi 24 de ore/ zi, 7 zile pe săptămână. 
3.6 Programul de lucru al consultanţilor magazinului online www.classmusic.roeste următorul:
De luni până vineri de la 9:00 până la 18:00.
Sâmbăta: de la 10:00 până la 16:00.

Duminica: Inchis
3.7. Comenzile primite fără date concrete despre cumpărător (Utilizator) sau din care acestea lipsesc, se anulează, dacă Vânzătorul nu primeşte datele concrete în termen de 48 de ore de la primirea comenzii. Astfel de comenzi primesc statusul " RESPINSĂ" din cauza imposibilităţii de a fi onorate. 

4.  LIVRAREA PRODUSELOR COMANDATE

4.1.  După ce comanda Utilizatorului ajunge la Class Music Studio, sistemul automatizat al magazinului electronic notifică Utilizatorul prin e-mail sau SMS cu privire la primirea cu succes a comenzii.
4.2.  Livrarea se efectuează numai pentru comenzile primite cu succes. 

4.3.  Duminica şi în zilele de sărbătoare oficiale nu se fac livrări de produse. 
4.3.1.Livrare normală- in termen de 7 (şapte) zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii. 
4.4. Vânzătorii din cadrul magazinului online lucrează pentru livrări cu firma de curierat "Fan Courier", orele obişnuite de livrare fiind 9.00 până la 18.00.
4.5. Livrarea se efectuează la adresa indicată exact de către Utilizator (indiferent dacă este adresă de reşedinţă sau adresa de la serviciu).

4.6. Fiecare trimitere este asigurată, asigurarea fiind suportată de Vânzător. 
4.7. Dacă Utilizatorul nu asigură accesul şi condiţiile de predare a produsului la adresa indicată, în perioada indicată, Vânzătorul este degrevat de obligaţia de a executa livrarea solicitată. 

5. PLATA

5.1. Plata produselor comandate se poate efectua în trei modalităţi diferite sau prin combinaţii ale acestora, indiferent de modalitatea de plată aleasă suma de plată fiind aceeaşi, deoarece nu se adaugă taxe suplimentare pentru procesarea plăţii. 
5.1.1. Prin "plată ramburs"-plată în numerar către curier la livrare;
5.2. Pentru fiecare produs comandat, utilizatorul trebuie să plătească preţul care este afişat în magazinul electronic la momentul efectuării comenzii, valabil pănă la epuizarea stocului disponibil. Preţul fiecărui produs se poate modifica dinamic.

6. RENUNŢAREA LA CONTRACT. RECLAMAŢIA

6.1. Utilizatorul are dreptul de a face reclamaţie sau de a returna produsul achiziţionat prin intermediul magazinului electronic în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. 

6.2. În cazul renunţării la contract, Utilizatorul este obligat să restituie produsele achiziţionate cu un aspect comercial neafectat şi cu eticheta/factura intactă. 
6.3. În cazul renunţării la contract, dacă Utilizatorul a achitat produsele, suma achitată pentru produsele returnate i se restituie în contul bancar indicat de acesta, în termen de 14 zile de la primirea produselor. Sumele nu se restituie până când Utilizatorul nu a returnat produsele. Dacă produsele nu sunt returnate în termenul prevăzut la pct.8.1, renunţarea la contract nu îşi produce efectele. 

6.4. Dreptul la renunţare la contract în cazurile în care produsele sunt plătite nu poate fi exercitat pentru: Partile mobile ale difuzoarelor, Lichidele de orice fel, Becurile, Fetele de tobe, Corzile de chitară, în general orice tip de consumabil, Microfoanele descentrate datorită șocurilor (scăpare din mână), Cutiile de rezonanță ale instrumentelor, crăpate în urma loviturilor, Bobine, Filtrele celon, Cabluri, Cinele, Corzi, Pene, Gâturile instrumentelor cu corzi, curbate datorită folosirii unor corzi neadecvate (ex. corzi chitară acustică montate pe chitară clasică), Piesele de schimb pentru diverse echipamente și instrumente!

6.5. O reclamaţie poate fi făcută atunci când produsele cumpărate nu corespund celor      convenite de părţile contractului de vânzare. Neconformitatea celor convenite de părţi se poate manifesta prin: defecte de fabricaţie ale produsului;lipsa unor părţi ale produslui;a fost expediat un alt produs, diferit de cel comandat;neconformitate între culoarea afişată - produsul expediat având alte dimensiuni şi/ sau culoare diferită de cele comandate.
6.6. Reclamaţia poate fi făcută la respectivul Vânzător prin intermediul Class Music Studio pe adresa de mail specificată – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., fiind necesar ca Utilizatorul  să returneze de asemenea produsul în termenul de 30 de zile. 
6.7. În cazul reclamaţiei Utilizatorul poate să opteze pentru înlocuirea articolului respectiv cu acelaşi articol fără defecte, ori pentru returnarea produsului în schimbul restituirii sumei plătite.Consultanţii magazinului electronic vă pot propune ca înlocuirea articolului să fie cu un articol complet diferit, dacă preţurile sunt egale-sau Utilizatorul să achite suplimentar, dacă celălalt articol este mai scump, ori se oferă două articole pentru acelaşi preţ, ori Utilizatorului i se returnează diferenţa între articolul înlocuit şi cel nou, dacă preţul noului articol este mai mic decât preţul achitat de Utilizator. 
6.8. Returnarea produsului în cazul reclamaţiei, în cazurile care nu ţin de defecte de fabricaţie, se realizează în următoarele condiţii:
Aspect comercial bun păstrat; Nu prezintă deteriorări provocate de  o utilizare incorectă; Ambalajul original şi eticheta intacte.
6.9.  Returnarea produsului, fie în cazul renunţării la contract, fie în cazul reclamaţiei, poate fi efectuată prin modalitatea şi pe adresa menţionate în avizul de însoţire cu care Utilizatorul a primit comanda. 
6.10. În cazul înlocuirii produselor, cheltuielile de transport, în ambele direcţii, sunt în sarcina Utilizatorului, cu excepţia cazurilor când schimbul s-a impus din vina magazinului electronic sau a Vânzătorului. În cazul în care clientul doreşte să înlocuiască sau să returneze un produs, acest lucru se poate realiza numai prin firma de curierat "Fan Courier".
Adresa pentru returnare este: Luna de Sus nr. 194 A judetul Cluj, Romania.
Costul de transport pentru RETUR este suportat integral de către client în ambele situaţii: atât la trimiterea coletului pentru retur cât şi la primirea comenzii de inlocuire a returului. 
În cazul în care în localitatea Utilizatorului nu există un birou al firmei de curierat "Fan Courier", acesta trebuie să contacteze Vânzătorul, pentru stabilirea detaliilor legate de returnarea produsului.

 7. CONDIŢII PRIVIND COPIEREA INFORMAŢIILOR

7.1. Întreaga informaţie publicată pe site-ul classmusic.ro este proprietatea "S.C Class Music Studio S.R.L-D”, cât și a furnizorilor săi, fiind apărat de Legea dreptului de autor. Deasemenea fotografiile şi descrierile produselor. Magazinul electronic dă dreptul proprietarilor altor site-uri şi utilizatorilor  de a publica link-uri către magazinul online classmusic.ro. 
7.2. Este interzisă copierea textelor de pe www.classmusic.roşi postarea acestora pe alte site-uri web şi magazine online fără acordul scris al Class Music Studio.

8. RĂSPUNDERE 

8.1. Răspunderea pentru defecţiunile produselor, pentru executarea contractului de vânzare-cumpărare de la distanţă, precum şi pentru restituirea sumelor plătite este a respectivului Vânzător al produsului. Acesta este obligat să pună la dispoziţie, odată cu produsul, şi informaţii pe suport de hârtie care să ajute Utilizatorul în exercitarea drepturilor sale.  

8.2.  Class Music Studio nu poartă niciun fel de răspundere directă pentru executarea contractului de vânzare de la distanţă, cu excepţia cazurilor în care are astfel de înţelegeri cu respectivul Vânzător sau atunci când se referă la returnarea produselor şi restituirea sumelor.  
8.3.  Class Music Studio nu poartă niciun fel de răspundere în faţa terţilor, dacă o astfel de persoană consideră că informaţiile publicate în magazinul electronic încalcă drepturile de autor ale cuiva sau alte drepturi de proprietate intelectuală. 

9. BROŞURI ŞI ANUNŢURI

9.1. Atunci când un Utilizator se înregistrează în magazinul electronic, creând un Cont pe pagina de Internet, acceptând Condiţiile Generale, acesta este de acord să primească prin poşta sa electronică şi pe telefonul mobil broşuri şi/sau anunţuri de la Class Music Studio, precum şi mesaje referitoare la comenzi de produse şi confirmări privind modifiicarea datelor sale. 
9.2. Utilizatorul poate renunţa în orice moment la a primi broşuri şi/sau anunţuri prin poşta sa electronică şi pe telefonul mobil: 
9.2.1. Prin utilizarea link-ului de internet special creat, care este conţinut de fiecare broşură şi/sau anunţ-buton "dezabonare". 
9.2.2. Prin contactarea Class Music Studio pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.cu solicitarea expresă de a nu mai primi broşuri şi/sau anunţuri.
9.3. Dacă în urma exprimării renunţării la a mai primi broşuri şi/sau anunţuri Utilizatorul lansează o  nouă comandă, atunci se consideră că şi-a dat acordul de a primi broşuri şi/sau anunţuri. 
9.4. Class Music Studio include în broşuri şi/sau anunţuri numai informaţii de promovare a produselor comercializate în magazin. 

10. FEEDBACK

10.1. Orice utilizator poate realiza o legătură inversă cu Class Music Studio pentru a adresa întrebări, a face propuneri şi a primi informaţii.
10.2.  Class Music Studio este administrator al site-ului de internet şi respectiv al câmpului de opinii şi dezbateri, putând prin îndeplinirea acestei funcţii să elimine orice calificative necenzurate şi jignitoare, care încalcă moralitatea şi bunul ton.   Prezentele Condiţii Generale sunt aprobate de administratorul Class Music Studio. 

              Aceste Condiţii Generale reglementează relaţiile dintre Vânzătorii şi Utilizatorii (clienţii) care folosesc magazinul online Class Music Studio pentru achiziţionarea de produse. Odată cu executarea unui click pe un produs, imagine, link (altul decât cel pentru Condiţii Generale) sau buton, aflat pe site-ul web www.classmusic.ro, se consideră că Dvs. acceptaţi şi sunteţi de acord cu Condiţiile Generale prezentate mai jos. Prezentele Condiţii Generale sunt în conformitate cu cerinţele Legii pentru protecţia consumatorilor, precum şi cu alte acte normative conform Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru “protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulație a acestor date și "Legea nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice".
Read 1166 times

Link-uri utile

  • Cum cumpar?
  • Livrare si Retur
  • Garantia si Reparatia
  • Intrebari frecvente
  • OFERTA SAPTAMANII!!

Oferim livrare gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 499 ron!

 

Director: Olar Valentin 

Tel: 075 303 9454    

Email:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Skype id: classmusicstudio  

 

Tine legatura cu noi