Amenințări și înjurii de la un rapper german, Andreea Bănică depune plângere la Poliție

23

Andreea Bănică, celebra cântăreață, a povestit pe rețelele de socializare o experiență șocantă prin care a trecut recent. După un concert susținut la Cluj, ea a fost înjurată și amenințată de Toni Cottura, un artist internațional cu care a colaborat în trecut membrul trupei Fun Factory.

Potrivit spuselor Andreei Bănică, incidentul a avut loc la ieșirea de pe scenă, când Toni Cottura s-a apropia de ea și a început să o înjure și să o amenințe. Cântăreața a fost surprinsă de reacția artistului, deoarece ea credea că el venise să o felicite. Din relatarea Andreei, se pare că Toni Cottura era nervos din cauza faptului că a trebuit să aștepte prea mult pentru a urca pe scenă.

Îngrozită de experiența trăită, Andreea Bănică a depus o plângere la poliție, cerând ca Toni Cottura să fie pedepsit pentru comportamentul său inacceptabil. Ea a mărturisit că a trecut prin multe în viață, dar incidentul de la Cluj a depășit orice limită a bunului simț.

Vedeta a solicitat sprijinul autorităților, considerând că un artist care își permite să amenințe și să înjure nu are ce căuta să cânte în țara noastră. Andreea Bănică a subliniat că, în opinia ei, Toni Cottura era probabil sub influența substanțelor interzise sau a consumat alcool, ceea ce i-a alterat comportamentul.

Incidentul a lăsat-o pe Andreea Bănică în stare de șoc, iar ea a dorit să îl facă public pentru a-i determina pe oameni să îl condamne pe Toni Cottura pentru acțiunile sale. Această situație neplăcută vine să îngreuneze relația dintre cei doi artiști, care în trecut au colaborat în domeniul muzical.