Andreea Antonescu și Andreea Bălan, dezvăluiri despre relația colegei și episodul paparazzi

34

Iatã articolul reformulat:

Andreea Antonescu vorbește despre relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea

În urmã cu 10 ani, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, foste colege în trupa Andre, au decis sã-și urmeze cãi separate. Cele douã artiste au reluat prietenia dupã ce Andreea Bălan a trecut printr-o situație grea, facând stop cardio-respirator în timp ce nãştea a doua fetiță.

În prezent, relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-a rãcit, cele douã comunicând mai rar. Andreea Antonescu a comentat un eveniment recent din viața Andreei Bălan. Fanii au crezut cã Andreea Bălan s-a cãsãtorit, dupã ce pe o legitimație a partenerului ei, Victor Vlad Cornea, a apãrut numele de familie al acestuia. Andreea Antonescu considerã cã Andreea Bălan ar trebui sã fie obisnuitã cu astfel de speculații și sã nu mai fie deranjatã de ele.

Mai mult, Andreea Antonescu a subliniat cã Andreea Bălan este fericită în relația cu noul ei iubit. „Andreea e fericită și asta le doresc tuturor celor care își caută fericirea!”, a declarat Andreea Antonescu.

În trecut, Andreea Antonescu a avut și ea parte de un episod neplãcut cu paparazzi, la începutul relației cu Traian Spak. Aceasta povestește cã a fost urmãritã de o echipã de paparazzi, iar la un moment dat un bărbat s-a aruncat pe mașina ei pentru a o fotografia. „M-am speriat foarte tare și m-am ascuns sub bord de frică!”, a mãrturisit artista.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu mai sunt atât de apropiațe precum erau în trecut. Cele douã cântãrețe au participat împreunã la show-ul „America Express”, acolo fiind un moment de cotitură în relația lor. „A fost ceva karmic de rezolvat și cred cã noi am rezolvat karma asta în America Express, când am fost cu adevãrat împreunã și acolo s-a închis capitolul”, a spus Andreea Bălan.