Apeleaza la Rino Rent a car pentru mobilitate crescuta la festivalurile de muzica din Cluj

455
Apeleaza la Rino Rent a car pentru mobilitate crescuta la festivalurile de muzica din Cluj

Daca doresti sa te bucuri de frumusetea orasului Cluj-Napoca si sa vizitezi obiectivele unice, cel mai convenabil mod este sa contactezi firma RINO Rent A Car pentru a inchiria o masina de la Aeroportul “Avram Iancu”. Iar pentru cei care nu cunosc suficient de bine orasul, firma ofera un sistem GPS. Daca ajungi cu avionul in Cluj-Napoca, nu uita sa rezervi o masina pe perioada sederii. Acest lucru iti va facilita foarte mult miscarea prin frumosul oras. Poti contacta firma online sau prin telefon. Se ofera livrare gratuita in oras si in aeroport.

RINO Rent A Car – O varietate de masini

RINO Rent A Car ofera o mare varietate de masini de inchiriat pentru aeroportul “Aram Iancu” din Cluj-Napoca. Poti alege masini din clasa economica sau masini de lux si pentru afaceri. Vizioneaza flota firmei RINO Rent a Car si alege masina potrivita pentru tine. Procesul de inchiriere a unei masini la aeroport va dura aproximativ 15 minute, insa recomandabil este sa rezervi o masina din timp pe site-ul www.rino-rent-a-car.ro sau direct la telefonul afisat pe site, deoarece acest lucru va garanta disponibilitatea masinii dorite. Un angajat al companiei iti va oferi toate informatiile necesare pentru o utilizare placuta si fara dificultati a serviciilor de inchirieri masini Cluj-Napoca aeroport. De asemenea, angajatii firmei recomanda urmarirea promotiilor si ofertelor pe care le ofera RINO Rent A Car.

De ce sa inchiriezi o masina de la RINO Rent a Car

Iata cateva motive pentru care sa alegi RINO Rent A Car: un sofer te asteapta cu masina la sosire in aeroport, varietate de masini pentru inchirieri, poti plati cash in RON, EUR, USD si GBP, prin transfer bancar, dovada efectuarii viramentului bancar se va face inainte de inceperea perioadei de inchiriere, carte de credit sau debit – Master Card, Maestro, VISA, VISA Electron, livrare la adresa dorita, transferuri la si de la aeroport, posibilitatea predarii/primirii masinii dintr-un loc stabilit de tine. RINO Rent a Car lucreaza 24 de ore pe zi si poate prelua masina de la adresa, mentionata de tine.Livrarea si returnarea masinii inchiriate este gratuita in orasul Cluj-Napoca si la aeroport. Daca ajungi la aeroportul din Cluj-Napoca, reprezentantul firmei te va intalni in sala de sosire cu un semn cu numele tau si te va ajuta cu bagajul. Masina inchiriata de tine te va astepta in apropiere si in cateva minute poti pleca in treaba ta. Reprezentantii amabili ai firmei sunt intotdeauna la dispozitia ta pentru instructiuni de siguranta a vehiculului.
RINO Rent A Car – Avantaje

In pretul de inchiriere auto de la firma RINO Rent A Car din Cluj-Napoca este inclusa asigurarea completa, kilometraj nelimitat, inregistrare rapida la primirea si returnarea masinii, polita valabila si alte servicii suplimentare absolut gratuite. Puteti beneficia de mult mai multa placere daca inchiriezi o masina. Nu va trebui sa te bazezi pe transportul public pentru a ajunge din Cluj-Napoca la aeroport si invers. Poti cobori din avion si apoi te urci in masina pentru a conduce direct la destinatie de unul singur. Uita de incercarile incomode de a te strecura intr-un autobuz aglomerat cu bagaje dupa tine. Cu RINO Rent A Car totul devine mult mai usor.