Cele 8 beneficii ale unghiilor cu gel pentru tine

263
Cele 8 beneficii ale unghiilor cu gel pentru tine

Astăzi, unghiile cu gel sunt folosite pentru a camufla unghiile roase, crestate sau pentru a prelungi o unghie (ca o unghie falsă). De asemenea, poate face posibilă realizarea unui înveliș ca un lac de gel de rășină pentru a întări placa fără a aduce o lungime suplimentară. Astfel, sistemul de unghii cu gel a devenit foarte la modă în ultimii ani.

Beneficiile unghiilor cu gel

Dacă unghiile cu gel fsm sunt foarte populare în rândul femeilor, este în principal pentru că au câteva avantaje mari. Dacă încă nu te-ai hotărât să faci pasul, iată o lista cu avantajele unghiilor cu gel, beneficiile de care te-ai putea bucura optând pentru această tehnică de unghii cu gel. Iată care sunt avantajele pe care ți le poate oferi unghiile cu gel:

  • Rezultat mai fin și mai natural
  • Purtare de lungă durată (uneori până la 5 săptămâni fără retușuri)
  • Uscare rapidă
  • Varietate de stiluri
  • Puține (sau deloc) efecte secundare
  • Mai puține produse cu mirosuri chimice în timpul aplicării
  • Textura moale și prin urmare mai flexibilă
  • Suprafață strălucitoare și mai netedă.

Unghiile cu gel se aplică în două straturi după aplicarea unei baze, apoi urmează un top coat înainte de a fi trecute sub lumină UV pentru a asigura o fixare optimă.

Spre deosebire de unghiile false, acestea nu trebuie să fie pilite și șlefuite după acest proces. Acest proces este mai lung și mai costisitor decât aplicarea rășinii – numără cam de două ori prețul, în funcție de salonul în care mergi. Pe de altă parte, este și mai puțin agresivă pentru unghia naturală, pe care o dăunează mai puțin pentru că organismul nu o asimilează și pentru că este compusă din mai puține ingrediente toxice.

Reține, totuși, că, deși este considerată mai sănătoasă, dăunează și unghiilor reale pe termen lung. Rezultatul este mult mai natural, deoarece gelul este mai flexibil, mai strălucitor și reproduce mai ușor curba naturală a unghiei.

În cele din urmă, este mai greu de îndepărtat, deoarece nu se dizolvă în acetonă: trebuie lustruit până când tot materialul este îndepărtat.

Trend-ul unghiilor cu gel

Pentru o manichiură profesională care să îți respecte unghiile naturale, unghiile cu gel sunt ceea ce ai nevoie!

Foarte la modă, tendința acesto unghii cu gel face posibilă obținerea unui rezultat demn de cele mai mari saloane de frumusețe. Sunt foarte accesibile, economice și mai ales de lungă durată (până la 3-5 săptămâni). Lasă-ți imaginația să creeze cele mai sofisticate modele sau să mențină un stil mai elegant, optând pentru Art Nail. Fie că ești începător, avansat sau chiar profesionist, găsește tot ce ai nevoie pe site-urile din domeniu pentru a-ți crea cele mai minunate unghii cu gel.