Concertele Coldplay la Arena Națională: Tot ce trebuie să știi despre evenimentul mult așteptat

20

Iată articolul reformatat pentru o bună poziționare în motoarele de căutare:

Fanii Coldplay se pregătesc pentru două concerte-eveniment în București

Coldplay, una dintre cele mai de succes trupe din lume, va susține două concerte pe Arena Națională din București, pe 12 și 13 iunie 2023. Aproximativ 50.000 de fani sunt așteptați la aceste evenimente grandioase.

Program și setlist Coldplay la București

Spectacolul va fi deschis de două artiste invitate special: EMAA din România și Maisie Peters din Regatul Unit.

Programul concertelor:
18:30 – EMAA
19:15 – Maisie Peters
20:30 – Coldplay

Setlistul celor două concerte Coldplay va cuprinde piese celebre din întreaga discografie a trupei, inclusiv hituri precum „Higher Power”, „Viva la Vida”, „Clocks” și „A Sky Full of Stars”.

Cum ajungi la concertele Coldplay

Pentru a facilita accesul publicului, Primăria Capitalei a anunțat înființarea unor linii speciale de transport în comun în zilele de 12 și 13 iunie.

Vor circula liniile 700 (autobuze electrice) și 87 (troleibuze) între Piața Unirii și Arena Națională, la intervale de aproximativ 10 minute. De asemenea, vor fi suplimentate liniile de noapte N1 și N10.

Restricții de trafic și reguli de acces

Începând de marți, 7 mai, vor fi instituite restricții de trafic în zona Complexului Național Arena. De miercuri, 8 mai, se va restricționa accesul rutier, cu excepția transportului în comun.

Accesul publicului va fi permis doar pe baza biletelor valabile. Organizatorii recomandă spectatorilor să localizeze cele mai apropiate ieșiri de urgență și puncte de prim-ajutor. De asemenea, este interzisă înregistrarea audio-video a concertului.

Prețurile biletelor la concertele Coldplay București

Prețurile biletelor variază de la 300 de lei pentru categoria cea mai ieftină, până la 4.915 lei pentru experiența premium „Ultimate Spheres”. Toate biletele au fost deja epuizate.

Coldplay, una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu, revine în România după ultimele concerte sold-out din 2016. Fanii se pregătesc pentru două seri memorabile pe Arena Națională.