Evacuarea operationala a masinilor in orice moment

55
Evacuarea operationala a masinilor in orice moment

In raport cu cresterea numarului total de masini pe soselele noastre, creste si numarul de situatii neprevazute, iar ca urmare a acestora, este in crestere si numarul de solicitari la firma de tractari auto.  In timpul iernii, ca urmare a cailor de rulare inghetate, sau vara, daca este necesar, tractarile auto de urgenta sunt foarte populare. Romtractari.ro este gata sa ofere astfel de servicii non-stop. 

Ce poti sa comanzi

La firma de tractari auto Romtractari se poate comanda o platforma de remorcare pentru motocicleta, moped, motocicleta, ATV, autoturism, crossover, SUV, microbuz, vehicul comercial, transport de marfa, vehicule speciale de pana la 5 tone. Soferii firmei sunt specialisti cu experienta, care transporta vehicule aflate in situatii dificile in trafic. Daca masina ta are o avarie, daca ai ramas blocat pe drum sau ai avut un accident contacteaza firma de tractari auto Romtractari.ro. Iti va fi trimis imediat o utilitara cu platforma, care iti va rezolva problema. Indiferent de ce s-a intamplat cu masina ta si indiferent de starea in care se afla, platforma de tractari auto iti va transporta masina la un cost ieftin. Echipa de tractari este disponibila pentru tine 24 de ore din 24, timp de 7 zile din 7. Masina speciala va ajunge in decurs de 30 de minute la adresa specificata, iti va incarca masina deteriorata pe platforma si o va livra rapid in orice sector al Bucurestiului.

Complex complet de servicii

Expertii firmei de tractari auto efectueaza incarcarea, transportarea si descarcarea masinii la adresa specificata.

Profesionalism si experienta

Firma de tractari auto a reusit sa formeze o echipa calificata de profesionisti cu experienta. Datorita muncii coordonate a tuturor angajatilor firmei se obtine calitatea si eficienta ridicata a serviciilor.

Echipament tehnic

Echipamentele moderne, echipamentele suplimentare si un sistem de cabluri auxiliare si de fixare, le permite sa realizeze cea mai dificila evacuare: ridicarea masinilor din santuri, mlastini si gropi; evacuarea masinilor din locurile blocate; din garaje subterane; pe ploi si pe zapada; incarcarea si transportul masinilor cu roti lipsa, volan blocat sau sistemul de franare defect etc.

Eficienta si 24 de ora de munca

Masinile cu platforma pentru tractari auto sunt dispersate in diferite zone ale Bucurestiului. Serviciul este valabil non-stop 24 de ore, ceea ce le permite sa raspunda instantaneu la un apel si sa sa respecte orice comanda in circa 30 de minute. Firma de tractari auto Romtractari.ro a facut totul pentru a oferi servicii de inalta calitate la un pret cat mai ieftin.

Firma de tractari auto poate evacua masina in orice conditii, o poate trage dintr-un sant, o poate scoate din garaj, o poate descarca de pe platforma sau o poate incarca pe platforma. Toate lucrarile sunt efectuate in siguranta. Timpul de incarcare a autoturismului pe platforma de remorcare este de 2-3 minute. Platforma cu macara, este cel mai convenabil tip de masina pentru tractari, atat pentru transportatori cat si pentru clientii care circula cu marfuri. O astfel de autoutilitara efectueaza operatiuni de incarcare si descarcare, doar cu ajutorul manipulantului si a conducatorului auto, iar acest lucru economiseste mult timp si bani.