Lidia Buble surprinde fanii cu un cadou muzical de ziua ei

22

Lidia Buble Lansează o Nouă Piesă de Ziua ei de Naștere

Lidia Buble, artista îndrăgită de public, și-a făcut un cadou special de ziua ei, împlinind 31 de ani. Aflată în vacanță în Turcia, cântăreața a anunțat lansarea unei noi melodii intitulată „Buzele tale”.

Într-un clip video postat pe contul său de Instagram, Lidia Buble transmite câteva versuri pline de pasiune: „Buzele n-au niciun sens dacă le sărută oricine”. Apare îmbrăcată în ținute de vară, transmițând o atmosferă caldă și intimă.

Anunțul Lidiei Buble despre noua melodie vine la o zi după ce Răzvan Simion, fostul ei manager și fost iubit, s-a căsătorit în cadrul unui eveniment privat cu Daliana Răducan. Deși relația lor s-a încheiat, Lidia Buble s-a îndreptat spre o nouă poveste de iubire, alături de omul de afaceri Horațiu Nicolau, cu o diferență de vârstă de 32 de ani.

Artista a dezvăluit care sunt secretele relației lor: iubirea necondiționată, respectul și încrederea. Lidia Buble recunoaște că este împlinită atât pe plan personal, cât și profesional, pregătindu-se totodată pentru lansarea unui nou album în toamnă. Singurul lucru pe care și-l mai dorește este sănătatea, pentru a se bucura de viață alături de familie și a continua să încânte publicul cu muzica sa.

Deși iubitul său este o prezență discretă în viața sa publică, Lidia Buble a explicat că preferă să își țină viața personală departe de ochii lumii, învățând din experiențe neplăcute din trecut. Artista a promis că atunci când va fi să se mărite, va anunța public acest eveniment.