O ofertă foarte interesantă de produse Premium

611
O ofertă foarte interesantă de produse Premium

Copertinele retractabile și pergolele de foarte bună calitate reprezintă soluții foarte moderne și eficiente pentru locuințe, dar și pentru spații comerciale importante. Din fericire, în prezent, există magazine online care pun la dispoziția persoanelor și firmelor interesate, produse de acest gen de cea mai bună calitate și servicii cu adevărat profesionale de consultanță și montaj.

Copertine Premium retractabile Bbbinvest.ro

Bbbinvest.ro este o companie profesională care are o ofertă foarte variată de soluții Premium de umbrire. Este vorba despre multe modele de copertine retractabile, pergole, copertine orizontale, jaluzele exterioare, rolete exterioare, rulouri, plase pentru insecte, grilaje metalice, sisteme moderne de închidere terase, umbrare pentru grădină, Garden Igloo, etc.

Copertine retractabile ARTEMIS

Este o copertină modernă prevăzută cu o casetă ce acoperă materialul, atunci când aceasta este închisă. În cazul acestui model, brațele retractabile vor rămâne în exteriorul casetei. Este foarte important felul în care este construită, mai ales pentru sezonul în care copertina terasa nu este folosită. Caseta de aluminiu va proteja foarte bine materialul în perioada când copertina nu este folosită.

Compania oferă garanție pentru sistemul complet, pentru serviciile de montaj și pentru accesoriile Somfy pentru o perioadă de 3 ani de zile.

Materialul textil este furnizat de către firma Sauleda Fabrics.

Brațele sunt fabricate din aluminiu extrudat. Sunt prevăzute cu nituri și lanțuri cu zale. Structura poate avea mai multe culori: Alb, Maro, Bej, Gri sau Gri închis. Stofa este specială, de foarte bună calitate. Materialul este 100% acrilic și impermeabil. Puteți alege materialul care vă avantajează cel mai mult și care se asortează cel mai bine cu restul arhitecturii sau cu mobila. Poate fi acționată cu ajutorul unei manivele sau în mod electric cu ajutorul unui buton.

Compania vă oferă posibilitatea de a inscripționa stofa copertinei la cerere.

Pergole retractabile Bbbinvest.ro

Unele dintre cele mai moderne pergole aluminiu de tip retractabil sunt cele de tip bioclimatic. Ele se pot închide și deschide oricât de mult veți dori. Oferă o foarte bună protecție spațiului acoperit  în toate cele patru anotimpuri. Deoarece lamelele sunt complet reglabile, puteți modifica oricând poziția acestora în funcție de cantitatea de lumina și umbră de care aveți nevoie sau pe care o preferați pentru anumite momente ale zilei.

Nu trebuie deloc să vă îngrijoreze faptul ca nu vor rezista la căderi masive de zăpadă. Fiind de foarte bună calitate, vor rezista cu succes la acest lucru. Un astfel de produs rezistă, în general, minim timp de 10 ani.

Nu ezitați să studiați cu atenție și caracteristicile celorlalte tipuri de produse: grilaje metalice, sisteme de închidere pentru terase, copertine pentru mașini, rolete și jaluzele romane de interior, etc.

Le puteți utiliza foarte bine atât pentru noua locuință cât și pentru diferite spații comerciale sau pentru spațiile administrative ale companiei dumneavoastră. Compania dispune de un Showroom în localitatea Bragadiru din județul Ilfov, situat pe Șoseaua Alexandriei nr. 98-100. Dacă vă veți afla prin apropiere și dacă sunteți interesat de oferta companiei, vă puteți opri pentru a vedea produsele incluse în ofertă, expuse.