ParaProtex Produsul Naturist CaliVita Ce lupta Cu Parazitii Si Virusii

169
ParaProtex Produsul Naturist CaliVita Ce lupta Cu Parazitii Si Virusii

In sezonul de iarna, corpul nostru este supus stresului suplimentar si testelor sub forma de gripa. Acest lucru este atat rau, cat si bun. Rau – pentru ca nimanui nu-i place sa fie bolnav, si bine, pentru ca principalul motiv pozitiv pentru virusul gripal in timpul iernii, este faptul ca sistemul imunitar uman este supus unui fel de „test de rezistenta”. Cert este ca organismul uman contine o cantitate uriasa de bacterii, virusi si ciuperci, numarul total depasind chiar si numarul de celule ale corpului. Toate stabilesc o protectie suplimentara in organismul nostru, care antreneaza sistemul imunitar, producand vitamine si enzime. Cu toate acestea, dupa patrunderea microbilor straini in organism, bacteriile, virusurile si ciupercile isi incep lupta, iar rezultatul pozitiv depinde doar de persoana insasi. In alte cazuri, ai nevoie de ParaProtex Calivita.

Ce este ParaProtex Calivita

Paraprotex Calivita, pe piata suplimentelor alimentare, a fost precedat de cercetari stiintifice indelungate, si, prin urmare, nu este o coincidenta ca acest produs este foarte popular in randul consumatorilor. Scopul crearii acestei formule de catre Calivita, a fost de a ajuta organismul sa reziste la efectele negative ale parazitilor cu care fiecare persoana intra in contact in fiecare zi. Printre ingredientele active ale medicamentului sunt componente atat de cunoscute precum uleiul de cuisoare, grapefruit, usturoi, nuc etc., formula cu ingrediente vindecatoare fiind mult mai mare. Aceste ingrediente continute de ParaProtex sunt cunoscute si au fost utilizate cu succes in medicina populara timp de multi ani.

Ingrediente Paraprotex Calivita

  • Fructe Rangoon. O planta originara din India. Din frunzele acestei plante se face un unguent, iar in medicina alternativa, Rangoon-ul este utilizat ca agent antiviral si antihelmintic. 
  • Barberry obisnuit. Este un antiseptic natural, distruge bacteriile, microorganismele care provoaca dizenterie, holera, infectii ale tractului urinar, etc. Intareste sistemul imunitar, este eficient in inflamatia articulatiilor, pleoapelor si conjunctivitei.
  • Mirra parfumata. Intareste sistemul digestiv, protejeaza ficatul de substante toxice, deoarece contine silimarine. Mirra este bogata in potasiu, zinc si alte oligoelemente si curata organismul de toxine.
  • Ulei de cuisoare. Componenta activa a cuisoarelor este eugenolul – un puternic antioxidant si antibiotic natural, care distruge parazitii intestinali, germenii si ciupercile. Intareste sistemul imunitar si umple corpul cu energie.
  • Pau d’Arco (Lapajo. Tabebuia. Arborele furnicii). Studiile clinice au dovedit eficacitatea acesteia impotriva infectiilor virale, ciupercilor si parazitilor. Are efecte antiinflamatorii la nivelul articulatiilor.
  • Nuc negru. Componenta activa a Juglans este importanta pentru protectia impotriva parazitilor.
  • Ulei de Nuc negru. Coaja verde a nucului contine iod, care ofera proprietati antiseptice. Uleiul de nuc negru distruge paraziti – rotunzi si panglica, cilindrici si anelida. De asemenea, este eficient in tratamentul bolilor de piele, cum ar fi herpesul, furunculoza si eczema.
  • Seminte de grapefruit. Extractul de seminte de grapefruit este un mod eficient de a lupta cu 800 de tipuri de virusuri si bacterii, aproximativ 100 de tipuri de ciuperci si multi alti paraziti. Este un antiseptic cu eficienta ridicata, desi nu polueaza mediul si nu afecteaza microflora benefica a organismului.
  • Usturoi. Este bogat in vitamine si minerale, intareste sistemul imunitar si, desigur, este o arma de incredere impotriva parazitilor.

Mod de administrare

Doza pentru adulti este de 1 comprimat de 2-3 ori pe zi dupa mese.