Produse complexe pentru manichiuri moderne

229
Produse complexe pentru manichiuri moderne

Manichiurile moderne necesită produse de foarte bună calitate! Aceasta este condiția de bază pentru obținerea unor rezultate foarte bune. Există, în prezent, în România distribuitori importanți care comercializează produse profesionale și semiprofesionale care sunt folosite în toate țările lumii. Callipso.ro este unul din cei mai importanți distribuitori de acest gen.

Este vorba despre toate categoriile principale de produse necesare pentru cele mai complexe manichiuri de tip gel sau de tip semipermanent.

Categoriile principale de produse Callipso.ro

Principalele produse Callipso sunt următoarele: geluri construcție, geluri color, aparatură ultramodernă de tip lămpi UV sau LED, freze electrice, aspiratoare pentru praf, sterilizatoare, lămpi pentru mese de lucru, dezinfectante profesionale, peste 800 de tipuri de oje semipermanente, sute de soluții pregătitoare pentru manichiuri de tip Primer, Top sau Base, accesorii și ustensile profesionale, pudre acrilice, soluții degresante, acetone, uleiuri pentru cuticule, produse Everin, etc.

Produsele din oferta acestui distribuitor sunt fabricate de către producători renumiți în întreaga lume pentru calitatea produselor și pentru rezistența acestora: EVERIN, CANNI, FSM, VENALISA, ROSALIND, BASE ONE, SILCARE, etc.

Recomandările noastre!

Gel UV Construcție – Jelly Milky Pink 50 ml, Allepaznokcie

Gelurile de acest tip reprezintă unele dintre cele mai moderne produse comercializate și în România, în prezent. Are o consistență bună și densă cu foarte bune proprietăți autonivelante, este de culoare roz lăptos și este foarte indicat pentru construcția și întărirea unghiilor. Gelul este de tip 3 în 1 și nu necesită aplicarea unei baze.

Se lucrează foarte ușor cu el, timpul de execuție al unei manichiuri la care este folosit acest produs fiind destul de redus. Poate fi folosit în saloanele profesionale de manichiuri dar și acasă de către persoanele care preferă să își îngrijească singure unghiile fără a merge la un salon de înfrumusețare.

Deoarece este un produs profesional, este recomandat ca persoanele care îl folosesc să aibă experiență în realizarea manichiurilor. Se lucrează cu o cantitate mare de gel care se răspândește pe toată suprafața unghiei. El nu este pensulat în straturi subțiri, ca în cazul altor tipuri de geluri precum cele FSM, Everin, Base One Gel, etc.

Producătorul recomandă acest produs pentru realizarea construcțiilor tip șablon și pentru aplicarea pe tips-uri. Reușește să acopere imperfecțiunile în proporție de 80%. Saloanele profesionale îl folosesc cu succes, încă de când a apărut pe piață. Se usucă cu ajutorul lămpii UV. Timpul de uscare este de aproximativ 60-120 sec.

Nu este singurul produs pe care vi-l recomandăm cu încredere. Soluțiile pregătitoare pentru unghii sunt foarte eficiente, ojele semipermanente sunt foarte variate și foarte frumoase, precum și aparatura de specialitate.

Oferta merită studiată periodic deoarece conține produse de foarte mare actualitate. Comenzile se fac online, indiferent de cantitate. Livrarea este rapidă, pentru comenzi mai mari de 250 de lei, distribuitorul oferă serviciile de transport în mod gratuit.