Secretele care prelungesc durata de viață a manichiurii tale-Află cum să obții o manichiură rezistentă

1106
Află cum să obții o manichiură rezistentă

Manichiura trebuie să arate mereu intactă, deoarece aspectul mâinilor exprimă multe lucruri despre persoana respectivă. În majoritatea cazurilor, programul nu ne permite să ajungem prea des la salon, așadar, durata de viață a manichiurii stă în mâinile noastre.

Rutina specială care influențează nivelul de rezistență al manichiurii

Manichiura ta preferată implică resurse financiare și timp. Tocmai de aceea vei fi interesată să faci tot posibilul pentru a o proteja cât mai multă vreme. Specialiștii ți-au pregătit o serie de trucuri în acest sens.

  • Curăță corect suprafața unghiei

Aderența ojei depinde și de aspectul unghiei. Suprafața acesteia trebuie să fie impecabilă, degresată și pilită delicat. Elimină orice urmă de acetonă, ulei de cuticule și asigură-te că unghia este perfect curată.

  • Utilizează mereu o bază de unghii

Rolul bazei este acela de a asigura rezistență. Baza acoperă fisurile sau denivelările suprafeței, lucru care favorizează aplicarea uniformă a ojei și creșterea gradului de rezistență.

  • Top Coat-ul este un ‘’must-have’’

Folosește acest produs inclusiv în interiorul vârfurilor unghiilor. În acest fel, oja se fixează excelent, iar unghiile au șanse mai puține să se rupă. Pentru a evita aspectul de ‘’ojă sărită’’ acoperă și muchia unghiei cu acest produs.

Înainte de aplicarea unui top coat, utilizează baza rubber de la Everin care garantează un aspect natural, sănătos, acoperă imperfecțiunile unghiei naturale și îi prelungesc durata de viață.

  • Aplică straturi subțiri

Cu cât stratul de ojă de pe pensulă este mai gros, cu atât aderența pe unghie va fi mai slabă, lucru care duce la desprinderea produsului de pe unghie în scurt timp. Așadar, nu supraîncărca pensula cu ojă, elimină excesul pe marginea sticluței și aplică două, trei sau patru straturi consecutive, dar subțiri de ojă. Nu uita să aștepți până se usucă fiecare strat înainte de a-l aplica pe următorul.

  • Întărirea unghiei naturale cu gelul de construcție

Gelul de construcție impresionează prin densitatea și flexibilitatea ridicate, aspecte care conferă o bună rezistență unghiei la șocuri și lovituri. Produsul nu afectează structura biologică a unghiei și este de asemenea indicat persoanelor cu unghii foarte subțiri. Gelul de construcție solidifică placa unghială, oferindu-i un aspect sănătos și încurajând ritmul său de creșterea.

  • Usucă unghia cu produse speciale

Cel mai bine e să lași unghiile să se usuce natural. Dacă te grăbești, apelează la spray-ul sau lichidul special care usucă oja în câteva minute.

  • Oferă o pauză unghiilor

Profesioniștii recomandă să lași unghiile ‘’libere’’ măcar câteva zile pe săptămână. Evită în acest timp să folosești lacul de unghii. În schimb le poți hidrata și masa cu ajutorul uleiului de cuticule sau a altor produse concepute în acest sens.

Te-ai îndrăgostit de manichiura ta și nu ai chef să o schimbi prea curând? Urmează pașii enumerați în articol, folosește produse de calitate superioară și redu astfel riscul aspectului de ‘’ojă sărită’’ sau de ‘’unghii ciobite’’ pentru totdeauna.