O experiență de neuitat în zbor: Misha Miller încântă pasagerii cu un concert la 9000 de metri altitudine

40

Concert la 9000 de metri altitudine

Misha Miller a surprins pasagerii unui zbor București-Timișoara cu un concert extraordinar în timpul zborului

Încă de la primele ore ale dimineții, pasagerii unui zbor București-Timișoara au avut parte de o experiență muzicală de neuitat. Misha Miller, alături de echipa sa, a susținut un concert-surpriză la 9000 de metri altitudine, transformând zborul obișnuit într-o aventură memorabilă.

Pasagerii, de la somnoroși la încântați

La început, pasagerii se pregăteau pentru un zbor de rutină, unii chiar somnorosi. Însă, odată ce Misha Miller a început să cânte, atmosfera s-a schimbat complet. Cu o simplă boxă, un microfon, o chitară și un cajon, artista și trupa sa au creat un show de excepție.

„I-am trezit cu piesa ‘Un Minut’, iar după un minut, au scos telefoanele, ne filmau, pozau … unii dintre ei cântau, alții au dansat. A fost superb!” – Misha Miller

Hiturile „Un Minut”, „Brațele tale”, „Mama mia” și „Rakata” au răsunat în înaltul cerului, transformând zborul într-o experiență unică pentru toți pasagerii.

O pasiune pentru muzică și călătorii

Pentru Misha Miller, acest concert în avion a fost o experiență deosebită, care a unit două dintre pasiunile sale – muzica și călătoriile.

„Am două mari hobby-uri, muzica și călătoriile, iar concertul din avion unește cele două pasiuni ale mele. Primul concert în aer, wow! Am avut supermari emoții.”

La finalul zborului, pasagerii au rămas cu amintiri de neuitat, împărtășind pe rețelele sociale clipuri și fotografii din acest eveniment extraordinar.